Mari van Kuijk

Functie
Managing director & partner bij Groenewout
Curriculum Vitae

Mari van Kuijk (1964) is managing director & partner bij Groenewout, een internationaal adviesbureau gericht op advies, implementeren en optimaliseren van logistieke en supply chain netwerken en processen.


Van Kuijk is sinds 1998 werkzaam bij Groenewout. Hij heeft samen met het zittend management in 2008 Groenewout overgenomen van de toenmalige aandeelhouder door middel van een MBO.


Naast het bureaumanagement ligt zijn hoofdaandacht bij projecten op het gebied van ontwerp en realisatie van gebouw en vastgoed in de logistiek. Zijn werkzaamheden richten zich voornamelijk op de contractuele en financiële aspecten van deze projecten. Dit kunnen projecten zijn waarbij een gebouw (bestaand of nieuw) gehuurd wordt door de klant van Groenewout. Daarnaast komen er ook projecten voor waarbij de klant zelf investeert en een aannemer contracteert.


Van Kuijk studeerde in 1989 af aan de faculteit Bouwkunde van Technische Universiteit Eindhoven. In 2002 behaalde hij zijn MBA aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.