Dr. Carla Goosen

Functie
Mediator en therapeut GGZ
Curriculum Vitae

Dr. Carla Goosen MDR

Carla Goosen is gedragswetenschappelijk onderzoeker en daarnaast psychotraumatherapeut in de Geestelijke Gezondheidszorg. Zij heeft veel ervaring met kinderen, jongeren en gezinnen. Eind jaren ’80 specialiseerde zij zich in het thema seksueel geweld en seksespecifieke hulpverlening. Ook was zij nauw betrokken bij diverse opleidingen in het HBO en universitair onderwijs.

Na een studie rechten behaalde zij in 2005 de juridische masters Conflicthantering (Arbeidsrecht en Overheden) aan de universiteit van Amsterdam.

Carla Goosen heeft in Utrecht een eigen praktijk als mediator, zij is registerlid van het NMI, het ADR en het IMI. Ze is coach van de collaborative divorce en ze wordt als deskundige/ forensisch mediator benoemd door rechtbanken en gerechtshoven.

Carla Goosen promoveerde in 2011 op een onderzoek naar de professionaliteit van de vertrouwenspersoon seksuele intimidatie.
[Doctoral dissertation at the University of Groningen, Faculty of Social and Behavioural Sciences,  Groningen, The Netherlands. Promotors: Prof. dr. M. C. Timmerman &  Prof. dr. A. E. M. G. Minnaert]

Carla Goosen is bereikbaar op telefoonnummer 06-10004080