Thuiswerken in crisistijd: de praktijk

De praktijk
Achtergrondartikel
Thuiswerken in crisistijd: de praktijk

Hoe houd je balans tussen werk en privé? Thuiswerken vergt meer maatregelen dan alleen maar het inregelen van een goede werkplek. Ook de psychosociale arbeidsbelasting (PSA) komt stiekem om de hoek kijken. Een kijkje in de keuken van trainer Joost Oude Groen laat zien voor welke uitdagingen we staan als thuiswerken de norm is. Inclusief praktische tips om de rust te bewaren.

“Week vier na de plotselinge sluiting van de scholen zit er op. Een maand is er al weer voorbij sinds mijn werk ineens anders werd dan ooit tevoren. Met de sluiting van de scholen en het aanscherpen van de kabinetsmaatregelen werden mijn opdrachten geannuleerd en ben ik ook niet welkom op kantoor om te overleggen met collega’s en klanten. Mijn werk dat voor zo’n 80% bestaat uit ‘warm’ contact op de mooiste plekken in ons land is teruggebracht tot werk vanachter mijn laptop op mijn werkkamer thuis.”

Dit artikel lezen...
... en toegang tot alle artikelen en tools op Werk & Veiligheid?

Dat kan voor

€ 236,00

p/jaar

Met een abonnement op Werk & Veiligheid hebt u ook toegang tot Arbeidsveiligheid.net en de complete Arbowet-en regelgeving op Arbowetweter.nl!

Lees meer op overzichtspagina Preventie