Het Nieuwe Werken 2.0

Het nieuwe werken
Achtergrondartikel
De ideale kantoorwerkplek: Het Nieuwe Werken 2.0

Wat is de ideale kantoorwerkplek? Waar moet  je op letten en hoe zit het met de 1,5 meter afstand? Interieurarchitect Lonneke Leijnse van Heyligers d+p geeft concrete adviezen en praktische tips. Ze begeleidt diverse bedrijven bij het inrichten van kantoren en is de laatste tijd ook volop bezig met de 1,5 meter. 

Vanwege de corona-maatregelen hebben veel kantoormedewerkers hun werk anders moeten inrichten. Flexibel, veel meer online en vaak vanuit huis. De ervaringen zijn verschillend per persoon en hangen af van de voorzieningen, het soort werkzaamheden, je werkstijl en de thuissituatie. Al met al een aanleiding om stil te staan bij de ideale kantoorwerkplek. Wat is ideaal? Waar moet je bij de inrichting van een kantoor op letten? Welke rol speelt de architect? Hoe kan de architect zorgen dat we 1,5 meter-proof kunnen werken? Hoe zorgen we dat het ook prettig en fijn werken is? Welke rol heeft de preventiemedewerker of arboprofessional? 

Dit artikel lezen...
... en toegang tot alle artikelen en tools op Werk & Veiligheid?

Dat kan voor

€ 236,00

p/jaar

Met een abonnement op Werk & Veiligheid hebt u ook toegang tot Arbeidsveiligheid.net en de complete Arbowet-en regelgeving op Arbowetweter.nl!

Lees meer op overzichtspagina Preventie