De werker van de toekomst

Duurzame inzetbaarheid
Nieuwsartikel
Preventie, PreventPartner, symposium

Wat vraagt de toekomstige arbeidsmarkt van ons en wat heeft de verandering van organisaties voor effect op de werkende mens? Over dit soort toekomstvragen kunnen preventiemedewerkers, HR-medewerkers en ieder ander die verantwoordelijk is voor het (arbo)beleid op de werkvloer zich op 31 januari buigen tijdens het symposium De Werker van de Toekomst in Utrecht.
 
PreventPartner, een platform voor duurzame inzetbaarheid, organiseert voor het symposium vier workshops waarbij de deelnemers meer te weten kunnen komen over hoe werknemers zich kunnen voorbereiden op de toekomst. Zo komen professionals uit het werkveld aan het woord over het ontwikkelen van je eigen talenten en persoonlijke zingeving. Daarnaast worden er workshops gegeven over het teamwork van de toekomst en over hoe  medewerkers en leidinggevenden in de toekomst met elkaar in gesprek moeten of zullen gaan.
 
Doe mee
Deelnemers kunnen bij aanvang van het symposium kiezen uit twee van de vier workshops. Interesse? Het symposium vindt plaats op 31 januari, tussen 15.00 uur en 19.00 uur in The Color Kitchen in Utrecht, en is ook toegankelijk voor niet-leden van PreventPartner. De toegangskosten bedragen € 75,00 (excl. BTW) per deelnemer. Kijk voor meer informatie of het aanmeldingsformulier op de website.

Lees meer op overzichtspagina Preventie